29 / 03 / 2024

Pana Via Suites'te metrekartesi 8 bin dolardan başlıyor!

 Pana Via Suites'te metrekartesi 8 bin dolardan başlıyor!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Pana Via Suites

Panaroma İnşaat'ın İstanbul Sarıyer'de yükselen konut projesi Pana Vista Suites'te metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla lüks konut sahibi olma şansı sunuluyor.



Panaroma İnşaat'ın Sarıyer İstinye'de hayata geçirdiği projesi Pana Via Suites'te teslimler 2013 Aralık'ta yapılacak. 


7 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Pana Via Suites'te 5 blokta 60 daire bulunuyor. Ortalama biri metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başladığı Pana Via Suites'te 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Porojede 84 metrekarelik 1+1 daire, 196 metrekarelik 2+1 bahçe ve çatı dubleksi, 200 ve 347 metrekare arasındaki büyüklüğe sahip 3+1 bahçe ve çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor. Projede konut kredisi kullanılabiliyor.

 Pana Via Suites te metrekartesi 8 bin dolardan başlıyor!


Deniz manzarası ile İstanbul'un kalbinde huzur ve lüks yaşam Pana Via Suites'te sunuluyor. Pana Via Suites'te 5 bin 500 metrekarelik yeşil alan ve sosyal tesis, fitness center, açık yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna-jakuzi-buhar odası, basketbol sahası, özel güneşlenme terası, Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, üvenlik ve concierge hizmeti, cafe ve bar, kapalı çocuk oyun alanları, kapalı garaj ve az kullanılan eşyalar için depo bulunuyor. 


0212 323 1010


www.panaviasuites.com


Burcu KILIÇARSLAN 


projeye sor



Geri Dön