20 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..



İstanbul Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 4 bloktan meydana geliyor.127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sea Pearl,  Kuzu Grup  imzasını taşıyor.

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" sloganı basına tanıtılan  Sea Pearl   Ataköy'de bloklar 20 katlı yükseliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 dairelerin yer aldığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 193,21 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişen daireler için devam ediyor.

1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl Ataköy de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Sea Pearl Ataköy'de fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu gibi ortak alanlar bulunuyor. Projede aynı zamanda biyolojik gölet ve Barok tarzı peyzaj alanı da yer alıyor.

Sea Pearl, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik uzaklıkta konumlandırılıyor.

Otel ve rezidansa da yer verilen Sea Pearl Ataköy'de de bu alanları Jumeriah markası işletecek.

Sea Pearl Ataköy iletişim
Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul


Tel: 444 98 00
Web: http://www.seapearlatakoy.com/


projeye sor



Geri Dön