28 / 03 / 2024

Sea Pearl Ataköy iletişim

Sea Pearl Ataköy iletişim

Dubai'de gerçekleşecek olan Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılacak olan Sea Pearl Ataköy projesi, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesinde inşa ediliyor. Projede ön satış süreci başladı...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile daire sahibi olunabiliyor. 

Sea Pearl'de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Dairelerin hemen teslim edildiği Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar indirimli KDV avantajı sunuluyor..

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzası taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi devam ediyor!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi imkanı sağlanıyor. Sea Pearl Ataköy'de "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede bu kampanyadan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yararlanılabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzası ile, Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile 31 Ekim'e kadar ev sahibi olunabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy iletişim Haberi

Sea Pearl Ataköy iletişim

Atatürk Havalimanı'na yakın konumda inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesi toplamda 1,474 adet daireden meydana geliyor. Proje, Kuzu Grup imzası taşıyor.


Dairelerin, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ataköy Sea Pearl projesi, Dubai'de gerçekleşecek olan Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılacak. 


İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesi içerisinde; konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlar mevcut. 



Yatırım bedeli 2.7 milyar dolar olarak belirlenen Sea Pearl projesinde teslimlerin 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje, 128 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Yalı Ataköy ve Tavros projelerinin yanında konumlanan Sea Pearl Ataköy projesi içerisinde yer alan dairelerin ön satış sürecine başlandı. 


Sea...