28 / 03 / 2024

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...



Ataköy No:1'de  Kuzu Grup  imzası ile hayata geçirilen  Sea Pearl  Ataköy, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede 193,21 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişen daire seçenekleri için satışlar devam ediyor.

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Bu tarihe kadar 8 KDV'den yararlanılarak ev sahibi olunabiliyor. Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Projede daireler hemen teslim ediliyor. FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta yer alan Sea Pearl Ataköy, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik uzaklıkta konumlandırılıyor.

Sea Pearl Ataköy projesinin ortak alanları arasında fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu bulunuyor. 

1.200 metre sahil bandına sahip projede aynı zamanda biyolojik gölet ve Barok tarzı peyzaj alanına yer veriliyor. İskele ve deniz ulaşımının olduğu Sea Pearl Ataköy'de resepsiyon ve vale hizmeti de sağlanıyor.

Doğal çimli teraslara ve 33 bin metrekare peyzaj alanına sahip Sea Pearl'de otel ve rezidansa da yer veriliyor. Sea Pearl Ataköy'de de bu alanları Jumeriah markası işletiyor.


Sea Pearl Ataköy iletişim
Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul


Tel: 444 98 00
Web: http://www.seapearlatakoy.com/
 


projeye sor



Geri Dön