25 / 04 / 2024

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.



Projebeyaz Cityscape Fuarı'nda Amerika'da ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış yaptı.


Konut alıcıları firmayla direk iletişime geçebiliyor

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Firma Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Amerika'dan iyi bir ev almak için öncelikle iyi bir danışmanlık gerektiğini, hangi amaçla konut alınacağını ve ABD vergi kanunlarını bilmek gerektiğini vurguluyor. 


İnşaat firması ile konut alıcılarını direk masaya oturttuklarını söyleyen Murat Uzun yeni projelerin de yolda olduğu bilgisini verdi. Amerika'dan kolayca ev sahibi olmanın avantajını sunan Projebeyaz Türkçe hizmet sağlayarak iletişimi kolaylaştırıyor.


Yeni projeler yolda

İstanbul'da Kartal lokasyonunun değerleneceğini ve yeni projeler için bu bölgede ağırlık vereceklerini açıklayan Murat Uzun, insan odaklı çalıştıklarını belirtti. 


www.projebeyaz.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön