19 / 04 / 2024

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslah projesi imar planları askıda!

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslah projesi imar planları askıda!

Ümraniye Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri İSKİ Kurbalıdere Ana Kolu Dere Islah Projesine ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o plan...




Ümraniye İlçesi, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ait İSKİ Kurbalıdere Ana Kolu Dere İslah Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 07 Mayıs 2014 Cuma askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27931 dosya numaralı imar planı tadilatı, ilanen çıkarıldığı askıdan 09 Haziran 2014 Pazartesi tarihinde indirilecek.


Plan Notları: 


1. Planlama alanı; Ümraniye Çakmak, Ihlamurkuyu, Y. Dudullu ve Y. Çamlıca Mahallelerinin Elmalı Havzası dışında kalan kısmına ait uygulama imar planında Kurbağalıdere Deresi ana koluna yönelik dere ıslah projeleri güzergah ve yakın çevresini içermektedir. 


2. Planlama alanında, dere işletme bandı içerisinde yapı yapılamaz.


3. Açıklanmayan hususlarda 16.01.2008 tasdik tarihli Ümraniye Çakmak, Ihlamurkuyu, Y. Dudullu ve Y. Çamlıca Mahallelerinin Elmalı Havzası dışında kalan kısmına ait uygulama imar planı ve bu plana gelen ilgili plan değişiklikleri plan hükümleri ile meri imar yönetmeliği hükümleri geçerlidir.


Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslah projesi 1/1000 ölçekli imar planı için tıklayın!

Ümraniye İSKİ Kurbağalıdere ıslah projesi 1/5000 ölçekli imar planı için tıklayın!


Geri Dön