26 / 04 / 2024

1 doların bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçme! Dolar 11 gün sonra böyle olacak

1 doların bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçme! Dolar 11 gün sonra böyle olacak

Doları olanlar hatta sadece bir doları bile olanlar dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için 11 gün sonrası işaret edildi ve doların yönü açıklandı.



Dolar endeksinin bu hafta içinde 100 dolar seviyesini geçmesi ile dolar hızla yükselmeye başladı. Gelişmiştüm para birimleri karşısında değer kazanan dolar kuru, yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ve elinde bir doları bile olanlar  doların ne olacağını, doların ne zaman kadar yükseleceğini araştırıyor. Konu ile ilgili 11 gün sonrası işaret edildi. Dolarda 11 gün sonra kritik gelişmeler yaşanacak.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön