27 / 04 / 2024

100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, 100'den fazla spor modunu destekleyen Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörü bulunan Oppo Watch Free'nin yeni fiyatları şok edecek! Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...



 

Vatan Bilgisayar, 100'den fazla spor modunu destekleyen Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Oppo Watch Free'yi Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesinden satın almak.

Oppo Watch Free, ilkbaharın coşkusu ile beraber pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.  Oppo Watch Free, yaz aylarına formda girmek için yapılan sporlarda size eşlik edebilmek için 100'ü aşkın spor modunu destekliyor. 

6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörü bulunan Oppo Watch Free, 4 spor modunu otomatik olarak destekliyor. Böylece siz modları başlatmayı unutsanız bile se spor yaparken modları başlatarak kullanıcıya yardımcı oluyor.

Oppo Watch Free, yağ yakma ve formda kalma hedeflerinize yönelik bir biçimde gerçekleştirmenize destek sağlıyor.100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...Oppo Watch Free, kanda bulunan oksijen değerini ölçebildiği gibi, nabızınızı 24 saate kadar izleyebiliyor. Oppo Watch Free, nabızınız aşırı arttığında akıllı kayışı titreşimli bildirimler vererek kullanıcıyı düzensiz nabız konusunda uyarıyor. 

Oppo Watch Free, ayağa kalkma hatırlatmaları ve 5 dakikalık videolar ile ofis çalışanlarının rahatlamasına, formda kalmasına yardımcı oluyor.

Oppo Watch Free'nin şarjı 14 gün boyunca gidebildiği gibi sadece 5 dakikalık bir şaj ile tüm günü geçirebilirsiniz. 

Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...


    Geri Dön