25 / 04 / 2024

11 yıl içinde evler akıllanacak!

11 yıl içinde evler akıllanacak!

Intel Security’nin bir parçası olan McAfee, dünya genelinde 8 bini aşkın tüketicinin yaşam tarzı ve teknoloji trendleri ile ilgili düşünce ve davranışlarını inceleyen “Safeguarding 2025” çalışmasının sonuçlarını duyurdu.




McAfee’nin “Safeguarding 2025” çalışması, gelecekteki yaşam tarzı ve teknoloji trendlerinin tüketici davranışları üzerindeki etkisini ortaya çıkardı.


Intel Security’nin bir parçası olan McAfee, dünya genelinde 8 bini aşkın tüketicinin yaşam tarzı ve teknoloji trendleri ile ilgili düşünce ve davranışlarını inceleyen “Safeguarding 2025” çalışmasının sonuçlarını duyurdu. Bu çalışma, teknolojinin insanların evlerini, iş yerlerini, arabalarını, giyimlerini, mobil cihazlarını nasıl etkilediğini ve bu teknolojilerin onların online güvenlik ve gizlilikleri ile nasıl kesiştiğinin anlaşılmasını sağlıyor.


Teknoloji ve cihazlar etkili bir şekilde evleri yönetecek


Araştırmaya göre tüketiciler, önümüzdeki 10 yılda teknoloji ve cihazların etkili bir şekilde evlerini yönetebileceğine inanıyorlar. İnsanların yarısından çoğu (%56) 11 yıl içerisinde kendileri ile konuşan ya da okuyan akıllı bir ev sahibi olabileceklerini düşünüyorlar.  %68’den fazlası ürünün azalması durumunda buzdolaplarının otomatik olarak market listesine eksik ürünü ekleyeceğini düşünüyor. Tüketicilerin büyük bir çoğunluğu ise (%82) evlerinin güvenlik sistemlerinin mobil cihazlarına bağlanacağına inanıyor.



Dünya


Geri Dön