16 / 04 / 2024

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence Türkiye'de 3 yıl içinde 11 otel daha açacaklarını söyledi. Licence 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.



Marriott International ve Er Yatırım iş birliğiyle hayata geçirilen Four Points by Sheraton otellerine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence, 3 yıl içinde 11 otel daha açacakları bilgisini verdi. 

 

AA'da yer alan habere göre Avrupa'nın en büyük 5'inci pazarı olduğunu vurgulayan Licence,  "Önümüzdeki 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız. Bu, Türkiye'deki hızlı büyüme ve yayılma hedeflerimizin bir diğer göstergesi." ifadelerini kullandı.

 

11 otelden 6'sının İstanbul'da olacağını aktaran Licence, "Four Points By Sheraton markamız da Türkiye'de muazzam bir büyüme kaydediyor. Yakın süreçte portföyümüze kattığımız Four Points  İzmir  ve önümüzdeki 3 yıl içerisinde açmayı planladığımız 3 diğer Four Points oteli ile de markanın Türkiye'deki değeri ikiye katlanacak." şeklinde konuştu.

 

- "125 ülkede 6 bin 200'den fazla otel seçeneğimiz mevcut"

Marriott International'ın Starwood Hotels & Resorts'u alarak en büyük otel şirketi olduklarını ifade eden John Licence, "Şu anda 125 ülkede 30 marka bünyesinde 6 bin 200'den fazla otel seçeneğimiz mevcut." dedi.
 
Four Points By Sheraton markasıyla katkıda bulunacaklarından dolayı çok heyecanlı olduklarını söyleyen Er Yatırım Müdürü Ferzan Çelikkanat, Marriot International ve Er Yatırım'ın Four Points by Sheraton markasıyla Türkiye'de büyümeye devam edeceklerini ifade etti. 


 


Geri Dön