23 / 04 / 2024

1.150 TL-7.200TL ödeme yapılıyor! Hemen başvuran kapıyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı! Hala geç değil! 

1.150 TL-7.200TL ödeme yapılıyor! Hemen başvuran kapıyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı! Hala geç değil! 

Devlet, dar gelirli, yardıma muhtaç kişilere sosyal yardım ödemesi yapıyor. Aylık ödemesi ise 3 bin 336 TL'ye çıkıyor. Bakanlık, 50'den fazla program yürütüyor. İşte kalem kalem devlet tarafından yapılan nakit destek ödemeleri...



Devlet, dar gelirli, yardıma muhtaç kişilere sosyal yardım ödemesi yapıyor. Bu kapsamda ailelere, çalışanlara, çalışmayanlara, engelli ve yaşlılar ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlara devlet para yardımı sağlıyor.

Doğum yardımından fatura desteğine, gıda yardımından barınmaya pek çok alanda hükümet vatandaşlara destek sunuyor. Aylık ödemesi ise 3 bin 336 TL'ye çıkıyor.

Hane başına 7 bin 200 lira verilecek! Bu para yardımına hemen başvurun! Peki kimler yararlanabilecek?DEVLET ÖDEMELERİ PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Yardıma muhtaç hanelere devlet yardım eli uzatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen sosyal yardım programlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ediliyor.

İşte o yardımlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön