26 / 04 / 2024

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı tek seferde yıkayan deep clean teknolojisine sahip Arçelik Bulaşık Makineleri büyük ilgi görüyor. Peki Arçelik Bulaşık Makineleri kaç TL, deep clean teknolojisi ne işe yarar? işte cevabı... 



Bulaşıkları makinede yıkayarak hem su hem de zaman sarfiyatının önüne geçmek çoğumuzun tercihi ancak bulaşık makinesi alırken bazı noktalara dikkat etmek lazım.

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ürünün sahip olduğu özellikleri iyice araştırmak daha sonra yaşanabilecek pişmanlıkların önüne geçer. Bulaşık makinesi alırken öncelikle kapasitesine bakmak gerekir. Kapasite cihazın bir yıkamada kaç kişilik bulaşık yıkayabildiğini gösterir. Makinede yer alan teknolojiler ve programlar da bir diğer önemli nokta.

Beyaz eşya sektörünün önde gelen markası Arçelik, 14 kişi kapasiteli deep clean teknolojisine sahip bulaşık makineleriyle beğeni topluyor. 14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri tek seferde 150 parça bulaşığı tertemiz yıkıyor. Peki, bulaşık makinesinde deep clean ne demek? Hangi Arçelik bulaşık makinelerinde deep clean teknolojisi var, fiyatları ne kadar?

Deep clean teknolojisi, bulaşık makinesindeki sepetin dörtte bir kısmında işlevsel olacak şekilde içeri konulan bir aparatın üzerine yerleştirilecek kavanozlar ve tencereler için özel yıkama alanı oluşturur. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişeler, kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama yapar.

Peki, Arçelik 6166 SC Bulaşık Makinesi, Arçelik 6167 I Bulaşık Makinesi, Arçelik 6167 Bulaşık Makinesi, Arçelik 62113 I WF Bulaşık Makinesi, Arçelik 6166 SC Bulaşık Makinesi, Arçelik 6166 BC Bulaşık Makinesi kaç TL?

 


Geri Dön