25 / 04 / 2024

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.



Destek ödemeleri tüm hızıyla devam ederken TC'niz ile beraber tüm ödemelerden yararlanabilirsiniz. Sosyal yardım alacaklar için önemli hizmetler sunulurken geçtiğimiz seneye bakılarak tutarlarda artmalar görüldü. İki ayda bir verilecek olan 1250 TL ödeme yıllık olarak 7500 TL olarak da alabilirsiniz. İşte sosyal destek ödemeleri için yapılacak başvurular ve tüm detayları...

SOSYAL DESTEK ÖDEME BAŞVURULARI BAŞLADI

Aile Bakanlığı tarafından yürütülen sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İki ayda bir 1250 TL ödeme yapılırken bir yılda toplamda 7500 TL ödeme sahibini buluyor. e devlet üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön