24 / 04 / 2024

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projelere ilişkin soru önergesini yayınladı. Aytekin, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin'in soruları:
1- 2002-2020 yılları arasında Balıkesir ilimiz için yatırım programına alınan projelerin bakanlığınız ve bağlı kuruluşlara göre dağılımı ve proje sayısı kaçtır?
2- 2002-2020 yılları arasında Balıkesir ilimizden toplanan vergi ile gerçekleştirilen yatırımlar kıyaslandığında  bakanlığınız ve bağlı kuruluşları arasında ödediği vergi bakımından Balıkesir ilimizin ülke genelindeki sırası kaçtır? Aldığı kamu  yatırımı bakımından Balıkesir ilimizin ülke genelindeki sırası kaçtır? Aldığı kamu yatırımı bakımından Balıkesir ilimizin ülke genelindeki sırası kaçtır?
3- 2002-2020 yılları arasında Balıkesir ilimizde yatırım programına alınan projelere yıllar itibarıyla  bakanlığınız ve bağlı kuruluşları arasında ne kadar ödenek tahsisi yapılmış ve ne kadarı harcanmıştır?
4- 2020 yılı itibarıyla Balıkesir için bakanlığınız ve bağlı kuruluşları arasında yatırım programında yer alan hangi projeler tamamlanacak ve hizmete sunulacaktır?


Geri Dön