24 / 04 / 2024

19 Türk firması Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

19 Türk firması Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Kuveyt'te her yıl iki kez Exkpocity firması tarafından gerçekleştirilen 11. Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16 - 17 - 18 Aralık tarihleri arasında çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi...




Kuveyt'in en kapsamlı gayrimenkul fuarı ilk kez 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla 16 Aralık'ta açıldı. Üç gün süren gayrimenkul fuarına Türkiye'den 19 firma katıldı. Kuveyt'te her yıl iki kez Exkpocity firması tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16- 17-18 Aralık tarihleri arasında çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi. 11'incisi düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 19 firma katıldı. 


Türkiye'den Kuveyt Gayrimenkul Fuan'na sektörün lokomotif firması Emlak Konut GYO'nun yanında, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Goup, Bodrum Ege Evleri, Cathay, Özkar Özülke, İhlas-Kristal Evleri, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz, AKS Yapı, Keyshead ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) katıldı. 


Gözlem


Geri Dön