19 / 04 / 2024

kuveyt emlak fuarına hangi türk şirketleri katıldı

kuveyt emlak fuarına hangi türk şirketleri katıldı

Kuveyt'te her yıl iki kez Exkpocity firması tarafından gerçekleştirilen 11. Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16 - 17 - 18 Aralık tarihleri arasında çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını Türkiye’de emlak sahibi olma fırsatı sunan Evim Türkiye Fuarı’na ünlü isimler de katılım gösterecek...

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

İzmir Emlak Fuarı’na yabancı ilgisi!

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda bir araya geldi. Fuara, yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Emlakçılar, İzmir Emlak Fuarı'na hazır!

Elit Fuarcılık Genel Müdürü Alper Çiçekçi, 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de yapılacak olan İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ABD’nin başlatmış olduğu ‘Ekonomik Savaş’a karşı çok önemli bir cephe olacağını dile getirdi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

kuveyt emlak fuarına hangi türk şirketleri katıldı Haberi

kuveyt emlak fuarına hangi türk şirketleri katıldı


Kuveyt'in en kapsamlı gayrimenkul fuarı ilk kez 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla 16 Aralık'ta açıldı. Üç gün süren gayrimenkul fuarına Türkiye'den 19 firma katıldı. Kuveyt'te her yıl iki kez Exkpocity firması tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16- 17-18 Aralık tarihleri arasında çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi. 11'incisi düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 19 firma katıldı. 


Türkiye'den Kuveyt Gayrimenkul Fuan'na sektörün lokomotif firması Emlak Konut GYO'nun yanında, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Goup, Bodrum Ege Evleri, Cathay, Özkar Özülke, İhlas-Kristal Evleri, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz, AKS Yapı, Keyshead ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)...