19 / 04 / 2024

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..



Antalya'da Palm City markasıyla 3 konut projesine imza atan Gençer Grup, CNR Emlak Fuarı'na katıldı. Firma, son etap çalışmalarının hızla devam ettiği Palm City Modern'i tanıttı.

 

Gençer Grup'tan Tuba Gençer CNR Emlak Fuarı ile ilgili olarak Arap komisyoncuların katılımının yüksek olduğunu, Arapların projelerini satmak isteme talebiyle geldiklerini dile getirdi.

 

3 projesiyle fuara katıldıklarını söyleyen Gençer, 1. etap olan Palm City Antalya'da villa, daire ve suit dairelerin olduğunu, villa ve suitlerin satışının tamamlandığı, satış sürecinin kalan son daireler için devam ettiğini belirtti.

 

1000 metrekare ile 2 bin metrekare arsa içerisindeki büyük Kaliforniya tarzı özel havuzlu villaların bulunduğu 2. etap olan Palm City Premium'da ise satışlar yüzde 50 oranda tamamlandı.

 

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı nda tanıtıldı!

 

3. etap olan Palm City Modern projesinin Döşemealtı'nda yükseldiğini söyleyen Tuba Gençer, kaba inşaatın bittiğini ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını belirtti. Tuba Gençer son olarak konut üretimine Antalya'da devam edeceklerini açıkladı.

 

Palm City Modern'de 635 bin TL'ye villa

 

Palm City Modern'de 78 tane ikiz villa bulunuyor. 250-400 metrekare arasında arsa üzerinde kurulan villalarda daire teslimleri Nisan ayında yapılacak.

 

Palm City Modern'de fiyatlar 635 bin TL'den başlıyor. Firma tarafından 5 ile 10 yıl arasında taksit yapılıyor.

 

https://modern.palmcity.com.tr/tr/

 

Işıl Seren KESKİN/CNREmlak2017


 


Geri Dön