29 / 03 / 2024

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.



SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. Kurtköy’ün marka değerini yükselten CITY LIFE Kurtköy Projesini tamamlayan SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor. Çok kullanışlı tasarlanan ve gösterişli iç mekanları toplamda 112 daireye 4 adet loft villa ve ticari alanlara sahip olan SKY NOVİTA Kurtköy 2+1, 3+1 ve villa seçenekleri ile size geniş ve ferah yaşam alanı alternatifleri sunuyor.


SKY NOVİTA Kurtköy, İstanbul’un en hızlı gelişen, yatırım değeri her geçen gün artan bölgelerinden biri olan Kurtköy’de Sabiha Gökçen Havalimanına 2 km, tem otoyola 1 km mesafede, proje merkezi konumun yanında, İstanbul’un yorucu temposundan uzak, Aydos Ormanı manzaralı göz alıcı bir lokasyonda yükselmektedir. Kurtköy bölgesinde 3. Projesini yapan SKY İNŞAAT, bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi devam ediyor. SKY İNŞAAT, 2016 yılında yeni iki projeyle satışa çıkmayı hedefliyor.


Web: www.skyinsaat.com.tr


Geri Dön