28 / 03 / 2024

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.



Proje içinde modern caddeler, son derece görkemli peyzaj düzenlemeleri ve 600 metre yürüyüş yolunun yanında, spor ve fitness merkezi, yüzme Havuzu, çocuk oyun alanları mevcut. Ayrıca, projenin fuarda görücüye çıkacak 4.etap çalışmaları içinde, 85.000 m2 proje sahasında, yatay formda inşa edilecek 30 blok, 420 konut, 80 ticari ünitenin yer alacak. Projede tüm daireler bütünsel dekorasyon konsepti tasarlanacak. 14.000 m2 sosyal donatı alanının yanı sıra 520 kapalı & açık otopark da bulunuyor.


Kentsel dönüşüm başlığı altında, Türkiye'deki bu ve benzeri öncü projelerin uygulamalı örneklerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım 2016'da CNR Expo Yeşilköy'de.

  

CNR Emlak fuarı %80 doluluk oranını aştı! 

Farklılaştırılmış yaşam projeleriyle inşaat & konut sektöründe kalite algısını yükselten, marka projelere imza atan bu ve birçok mega hacimli projenin sahibi firmalar CNR Emlak fuarında çoktan yerini aldı. Bütünsel planlayıp, yüksek standartlarda imalat anlayışını kurumsal vizyonun önemli bir parçası yapmış, konut geliştirmede genel beklentileri, çağdaş mimari ile çözümleyerek, fonksiyonel yaşam alanları tasarlayan öncü firmaların temsilcileri ve yeni projeleriyle tanışmak için CNR Emlak fuarına katılın.


Geri Dön