27 / 04 / 2024

Türkiyenin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi

Türkiyenin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Vatandaş ikinci el araca yöneldi! İşte tüketicinin en çok satın aldığı marka ve modeller

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticaride ise Doblo satıldığı belirlendi. İşte en çok satan 10 marka ve model...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Asgari ücrette flaş son dakika açıklaması! 2023 asgari ücrette en kapsamlı müdahale!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücrete önümüzdeki aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyarak en kapsamlı şekilde müdahale edeceğiz'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Türkiyenin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi Haberi

Türkiyenin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi

Proje içinde modern caddeler, son derece görkemli peyzaj düzenlemeleri ve 600 metre yürüyüş yolunun yanında, spor ve fitness merkezi, yüzme Havuzu, çocuk oyun alanları mevcut. Ayrıca, projenin fuarda görücüye çıkacak 4.etap çalışmaları içinde, 85.000 m2 proje sahasında, yatay formda inşa edilecek 30 blok, 420 konut, 80 ticari ünitenin yer alacak. Projede tüm daireler bütünsel dekorasyon konsepti tasarlanacak. 14.000 m2 sosyal donatı alanının yanı sıra 520 kapalı & açık otopark da bulunuyor.


Kentsel dönüşüm başlığı altında, Türkiye'deki bu ve benzeri öncü projelerin uygulamalı örneklerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım 2016'da CNR Expo Yeşilköy'de.

  

CNR Emlak fuarı %80 doluluk oranını aştı! 

Farklılaştırılmış yaşam projeleriyle inşaat & konut sektöründe kalite algısını yükselten, marka projelere imza atan bu ve birçok mega hacimli projenin sahibi firmalar...