25 / 12 / 2025

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı'ndan 'daire satışına' yönelik açıklama geldi! 

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı'ndan 'daire satışına' yönelik açıklama geldi! 

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı'ndan "daire satışı"na ilişkin açıklama geldi.  Açıklamada, yaklaşık iki yıl önce, Tema İstanbul 2 Projesi'nden satışı yapılan bir taşınmaz hakkında kamuoyuna yönelik paylaşılan yanlış bilgilendirmeye açıklık getirildi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


 Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Akın Gürlek, diğer tüm müşterilerimiz gibi projemizden bir adet daire satın almıştır. Kendisine uygulanan satış fiyatı, herhangi bir müşterimize uygulanan fiyatlardan farklı olmayıp, iki yıl önce geçerli olan satış fiyatları üzerinden işlem gerçekleştirilmiştir." denildi.

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı ndan daire satışına yönelik açıklama geldi! 

DAİRE FİYATLARI AYNI!

Açıklamada, yaklaşık iki yıl önce, Tema İstanbul 2 Projesi'nden satışı yapılan bir taşınmaz hakkında kamuoyuna yönelik paylaşılan yanlış bilgilendirmeler nedeniyle doğru bilgilerin paylaşılması zaruretinin doğduğu belirtildi.

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığının açıklamasında, şunlar kaydedildi: "İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Akın Gürlek, diğer tüm müşterilerimiz gibi projemizden bir adet daire satın almıştır.

Mesa-Artaş-Kantur-Akdaş İş Ortaklığı ndan daire satışına yönelik açıklama geldi! 

Kendisine uygulanan satış fiyatı, herhangi bir müşterimize uygulanan fiyatlardan farklı olmayıp, iki yıl önce geçerli olan satış fiyatları üzerinden işlem gerçekleştirilmiştir. Bu konuyla ilgili yapılan açıklamalara karşılık olarak, bu hususları kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmek amacıyla paylaşmaktayız." ifadelerine yer verildi.

 


Geri Dön