19 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...



ABD merkezli gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul, CNR Emlak 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na katılıyor.

 

23-26 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını açacak fuarda, sektör temsilcileri ve profesyoneller buluşacak.

 

Türkiye’nin dev gayrimenkul danışmanlık markası olan ERA Gayrimenkul, özellikle franchise yatırımı yapmak isteyen adaylarına sağladığı avantajları anlatacak.

 

ERA Gayrimenkul, fuarda 4. Hol /B4-9 numaralı stantta yer alacak. ERA Gayrimenkul fuar boyunca misafirlerine uluslararası marka ile çalışmanın avantajlarını ve gayrimenkul sektörünü anlatacak.


Fuara 50’den fazla ülkeden binlerce ziyaretçi bekleniyor. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, bu büyüklükte bir fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapıyor oluşundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  "Aynı çatı altında yüzlerce projeyi inceleme ve karşılaştırma fırsatını yakalayacak olan yerli ve yabancı yatırımcıların, firmaların sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcılarının fuar sayesinde doğru tercihi yapabileceklerini düşünüyorum.  Öte yandan sektörün kaynaştığı bu ve benzeri çalışmalar bize sektörün geleceğini belirleyen konu başlıklarının üzerinde durma fırsatı da sunuyor.  Dolayısıyla gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, sektörde öncülük yapan global firma olarak bizler sektörün daha da güçlenmesi için bu tip fırsatların artması taraftarıyız" dedi.

 


Geri Dön