18 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) desteğiyle 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak Fuarı, CNR Expo Yeşilköy'de yapılacak.


Emlak sektörünün liderlerinin yer alacağı CNR Emlak Fuarı'na Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri olmak üzere Avrupa, Asya, Afrika ve Türk Cumhuriyetleri'nden yatırımcıların gelmesi düşünülüyor. 


Her yıl düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda her sene olduğu gibi sıcak satışların olması bekleniyor. Fuara gelen ziyaretçiler, Bankalar Caddesi'ndeki finans kuruluşlarından fuara özel kredi oranları hakkında bilgi alıp, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün açacağı stantta ilgilendikleri projeleri sorgulayabilecek ve tapu işlemlerini başlatabilecek. 


Geçtiğimiz yıl 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda 400'e yakın proje tanıtıldı. Özellikle Körfez ülkelerinden talebin geldiği fuarda sıcak satışlar yapıldı. Fuara katılan firmalar yer ve yabancı gayrimenkul yatırımcısıyla buluştu. 


Geri Dön