19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Fuar Merkezi için geri sayım başladı!

Şanlıurfa Fuar Merkezi için geri sayım başladı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen Fuar Merkezi'nin açılışı için geri sayım başladı. 



Şanlıurfa, nihayet yeni Fuar Merkezine kavuşuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin göreve gelir gelmez ‘olmazsa olmazlarım’ ifadesiyle belirttiği projeler arasındaki Fuar Merkezi, söz verildiği gibi 11 Nisan 2018 tarihine yetişti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği merkezde son rötuşlar yapılırken, açılışın yapılacağı alan ise şimdiden bayraklarla donatıldı. 

300 İŞÇİ AYNI ANDA ÇALIŞIYOR

Başkan Nihat Çiftçi’nin ilk temel atımından itibaren bizzat yakından takip ettiği fuar merkezi Türkiye’de bir ilki oluşturuyor. Başkan Nihat Çiftçi tarafından görevlendirilen teknik ekibin Türkiye genelindeki fuar merkezlerini yerinded denetleyerek oluşturduğu Şanlıurfa Fuar Merkezi Projesi, gerek yerleşim bakımından gerekse teknik yapıdan Türkiye’nin en iyi fuar merkezleri arasında yer alıyor. 300 işçinin aynı anda görev yaparak 11 Nisan 2018 tarihine yetiştirebilmek için gayret gösterdiği fuar merkezinin açılışı ile birlikte alanda İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Fuarı yapılacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN AÇILIŞA DAVET

Merkezdeki çalışmaları inceleyerek son çalışmalar hakkındaki son durum hakkında bilgiler alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı değerlendirmesinde tüm Şanlıurfalıları açılışa davet etti. Şanlıurfa’da vizyonel bir projeyi daha hayata kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Çalışma arkadaşlarımız Fuar merkezini 11 Nisan tarihine yetiştirmek için yoğun çaba sarf etti. Ben de çalışmanın son şeklini gelip inceledim. 11 Nisan’da saat 14.00’de Şanlıurfalı hemşehrilerimiz ile birlikte Allah’ın izni ile merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Fuarı ile açılış yapacağız. Dolayısıyla hem kurtuluş etkinliklerimize hem de Fuar Merkezimizin açılışına tüm halkımızı bekliyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımızı tekrardan kutluyorum” diye konuştu.

ŞANLIURFA FUAR MERKEZİ

80 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Fuar merkezinin 14 bin metrekaresi kapalı alandan meydana geliyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde 30 bin metrekare kapalı alanı, dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek.

 


Geri Dön