19 / 04 / 2024

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.



İzmir'de 27-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek  İzmir  Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na yoğun ilgi bekleniyor. Fuar için tanıtım toplantısı gerçekleşti.

 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül de başlıyor!

Bölgede ilk kez gerçekleştirilecek fuarın hem İzmir'e hem de Türkiye'ye değer katacağını söyleyen Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, "Bu sektörün aynı zamanda ihracat kalemi olduğunu düşünüyorum. Tek farkı ürün gitmiyor ama döviz kazandırıyor buraya, yurt dışından yatırımcıları çekiyoruz. İnşaat birçok sektörü tetikleyen bir sektör ve katma değer oluşturuyor.'' diye konuştu.

 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül de başlıyor!

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, fuarın gerçekleşmesi için 1,5 yıldır çalıştıklarını söyledi. "Bu fuar İzmir'e çok büyük bir ses getirecek. Fuara 50-100 bin arası ziyaretçi bekliyoruz." açıklamasında bulundu. 

 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül de başlıyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İstanbul-İzmir arasındaki otobandaki çalışmasıların bitmesiyle iki kent arasındaki yolculuk mesafesinin 3,5 saate ineceğini vurguladı. Aşa, "İstanbul'daki konut fiyatlarını İzmir ile kıyasladığınız zaman mutlaka bir alıcı kitlesi gelecek. Gelmese de biz göndereceğiz sizlere" dedi.

 


Geri Dön