20 / 04 / 2024

1995 yılında Acarkent'te 245.000 dolara villa!

1995 yılında Acarkent'te 245.000 dolara villa!

1995 yılında 2 milyon 291 bin 280 metrekarelik bir alanda kurulan Türkiye'nin tek parsel üzerinde en büyük projesi olan Acarkent'te 245 bin dolara (yaklaşık 11 milyar 200 milyon lira) satılıyormuş.



1995 yılında Acarkent te 245.000 dolara villa!


Çağdaş insanlar güzel şeylere layıktır...


         SABAH

         21. YÜZYIL BELDESİ


          ÇUBUKLU VİLLALARI

Sizlere 21. Yüzyılın kapılarını açıyor...


Konut, site villa vs. denince aklınıza gelen bütün kavramları unutun ve çağdaş yaşam denince aklınıza gelen herşeyi birarada düşünün... İşte Sabah 21. Yüzyıl Beldesi, aklınızdan geçen herşey, hayalinizde yaşattığınız herşey demektir.


Sabah 21. Yüzyıl Beldesi Çubuklu sırtlarında 2.291.280 m2'lik alanı kapsayan, Türkiye'mizin en büyük ''Müstakil Bahçeli Villalar'' ACARKENT projesi içinde yer alıyor. 1452 villanın, sosyal ve ticari bağımsız 753 ünitenin oluşturduğu alt yapısının %95'i tamamlanmış olup 1000'e yakın villa satılarak iskan alınma aşamasına gelmiştir.


SON VİLLALAR... SON FIRSAT...


Bu çok özel beldenin son villaları Sabah Kontenjanı olarak sizlere çok özel imkanlarla sunuluyor.

Sabah 21. Yüzyıl Beldesi İstanbul'un içinde fakat İstanbul'un en büyük sorunlarının dışında...


Ulaşım Sorunu Yok...

Kavacık sapağından Beykoz'a inecek olan, karayollarınca ihalesi yapılan otoban yol bağlantısı ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5 dakika mesafede.


Hava Kirliliği Yok...

İstanbul'un oksijeni en zengin bölgesi... Yemyeşil bir doğa dokusu, masmavi, tertemiz bir hava...


Su Sorunu Yok...

Yapılan araştırmalar bu beldenin su ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacak yeraltı su kaynaklarının varlığını göstermektedir.


Hizmet Sorunu Yok...

Villaların ve tüm ortak ünitelerin işletmesi profesyonel firmalar tarafından yürütülecek.


Çağdaş Yaşamın Gerektirdiği Herşey Var...

Öğretim Kurumları (anaokulu, ilköğretim okulu, kolej); Kültür Sitesi, Özel Hastane, Uluslararası Spor Kompleksi (Basketbol, Voleybol, Hentbol, Tenis, Masa Tenisi), Futbol Sahaları, Manej, Açık kapalı tenis kortları... Aletli kondisyon salonu, solaryum, jakuzi, kapalı ve açık olimpik yüzme havuzu, Alışveriş merkezleri, Kır Kahvesi, Her yaşa hitap eden hobi ve spor salonları, otoparklar, yürüyüş ve jogging parkurları.


Çok Çok özel Villalar Var...

Yemyeşil bir bitki örtüsünün içine yerleştirilmiş, doğayla bütünleşmiş 3 ayrı tip villa. Ferah kullanışlı bir iç dizayn. 21 yüzyıl teknolojisiyle donatılmış bir düzen.


Villanızı Seçin, Ödeme Planınızı Birlikte Yapalım...

Ailece gelin örnek villalarımızı görün, inceleyin, seçiminizi yapın... İster döviz olarak vade farkı ödemeden, İster TL bazında 36 ay taksitle, ister peşin, ister ara ödemeli... Villanızı hemen seçin, tapunuzu hemen alın. Tercih sizin... Çünkü 21. Yüzyıl sizin...


(1995 yılında 1 dolar 45.673 liraya satılıyormuş.)


Sabah Gazetesi 17 Haziran 1995



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön