26 / 04 / 2024

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.



1998 yılında Galatasaray, Sefaköy de kompleks inşa edecek!


Cim-Bom'a dev proje


Başkan Faruk Süren, Sefaköy'de 30 yıllığına kiralanan 80 bin metrekarelik arsayı basına gösterdi. Süren, arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi yapılacağını söyledi


ENGİN BİÇER


    GALATASARAY'IN yeni arsası görücüye çıktı. Başkan Faruk Süren, yönetici Mustafa Sarıgül ile birlikte Basın Ekspres Yolu ile E-5 Karayolu arasında kalan 80 bin metrekarelik arsayı, dün basına gösterdi. Arsayı Milli Emlak'tan 30 yıllığına kiraladıklarını ifade eden Süren, burada eğitim ve spor tesisleri kuracaklarını kaydetti. Eğitim Tesisleri'nin giderlerini karşılamak için, arsa üzerinde gelir getirici market veya otel açabileceklerini vurgulayan Süren, arsanın kulüp açısından bir hayli yararlı olacağına inandığını dile getirdi. Süren, arsanın kiralanmasının karşılığında ödenecek ücreti ise açıklamadı.


    Bu arada Başkan Süren, basın mensuplarının, ''Ali Şen'i özlüyor musunuz?'' şeklindeki sorusuna yanıt vermekten kaçınırken, ''Ali Şen Bey beni Bodrum'a davet etmişti. Bu yaz kendisiyle orada görüşebiliriz'' demekle yetindi.

    Öte yandan 2000 yılı, Mart ayında yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olmayacağını belirten Süren, ''Galatasaray'ı uluslararası boyutlara taşımak için görev aldım. 2000 yılı Mart ayında görevi gençlere bırakmayı düşünüyorum'' dedi. Faruk Süren, Beşiktaş maçında cenaze marşı çalınmasını tasvip etmediğini de ifade ederek, ''Ancak Fenerbahçe ve İnönü Stadı'nda nasıl ağırlandığımız unutulmasın. Bu işlerin sorumluları bu tohumları ekenlerdir'' dedi.


Sabah 4 Mart 1998



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön