26 / 04 / 2024

1998 yılında Göksu Deresi için kampanya başlatılmış!

1998 yılında Göksu Deresi için kampanya başlatılmış!

1998 yılında kirlilik nedeniyle boğulma noktasında olan Göksu Deresi'nin ıslahı için geniş kapsamlı bir kampanya başlatılacakmış. Düzenlenecek şenlikle uzmanların katılacağı paneller ve Bulutsuzluk Özlemi'nin sahneye çıkacağı konserler yapılacakmış.



1998 yılında Göksu Deresi için kampanya başlatılmış!


Göksu için kampanya 


Kirlenen derenin temzilenmesi için destek aranıyor...


   Bir zamanlar İstanbul'un en ünlü mesire alanlarından biri olan, günümüzde ise kirlilikle boğulan Göksu Deresi'nin ıslahı için geniş kapsamlı bir kampana başlatılıyor. Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği konuya dikkat çekmek ve destek isteği için 13 ve 14 Haziran'da şenlik düzenliyor. Şenlik programında uzmanların katılacağı paneller ile Bulutsuzluk Özlemi gibi toplulukların sahneye çıkacağı konserler yer alıyor.

    

İSKİ'den ıslah sözü

    

   Göksu Deresi'nin ıslahı için İSKİ'nin söz verdiğini hatırlatan Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Özkan Kaplan, ''Bu sözün tutulmasını istiyoruz'' diyor ve şu sözlerle kamuoyuna çağrıda bulunuyor: ''Göksu Deresi artık kirli kalmasın... İstanbul'un bir güzelliği daha yok olmasın... Kişi, kurum ve kuruluşlar bu tarihi mirasın korunması için her türlü yardımda bulunabilir. Göksu'yu hep birlikte eski günlerine döndürelim.''


Sabah 12 Haziran 1998



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön