25 / 04 / 2024

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

Kripto paralar haziran ayında yaşanan büyük çöküşün yaralarını sarmaya çalışıyor. Bitcoin, 2 ay sonra ilk defa kritik seviyeye geldi.  İşte haberin detayları...



Kripto para birimleri haziran ayında meydana gelen türbülansın etkilerini temizlemeye çalışıyor. Kripto para piyasasının lideri Bitcoin, 13 Haziran tarihinde 17 bin dolar düzeyine kadar gerileyerek 1.5 yılın en alt seviyesine gerilemişti.  Bitcoin bu çöküşle haziran ayında yüzde 37’den fazla değer kaybetmişti.

KRİPTO PARA PİYASASI YENİDEN HAREKETLENDİ!

Mayıs ayında Terra ekosisteminin iki kripto varlığı LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para birimleri resmen ağır yara almıştı ve yatırımcıların  piyasaya olan güveni de oldukça zedelenmişti. Haziran ayında da kripto para fonlama şirketi Celsius Network’ün para çekme işlemlerini durdurarak iflas etmesiyle birlikte dijital varlıklarda baskı artmıştı. Fakat temmuz ayı ile birlikte kripto para piyasasında esen rüzgarlar tersine döndü. Temmuz ayında tekrardan  20 bin doların üzerine çıkan Bitcoin aylık bazda sınırlı kazanç elde etti. Bitcoin temmuzda yüzde 6 civarında prim yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön