26 / 04 / 2024

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş imzasıyla inşa edilen Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşte 2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları...



'2015  Vaditepe Bahçeşehir  2. Etap kura çekilişi detayları'na değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Proje  Kiptaş  imzasıyla hayata geçiriliyor.


Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap nerede yükseliyor?

Konuma göre Okmeydanı Kavşağı’na, 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna ve Pendik’e yakın mesafede, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap daireleri 

Toplam 1.100 adet dairenin kura çekilişine katılacağı projedeki konut seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap ortak etkinlik alanları

Projede sosyal seçeneklerine göre yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, fitness center,  sauna, çocuk oyun alanları, Türk hamamı ve açık spor alanları yer alıyor.


Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi nerede yapılacak?

Projenin kura çekimi İkitelli Spor Kompleksi, 4. Etap 1. Kısım  - Başakşehir devlet hastanesi Karşısı Başakşehir/İstanbul'da gerçekleşecek.


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kuraları ne zaman?

30 Aralık 2015 Çarşamba günü yapılacak olan kuralar 2+1'ler için saat 13.00'te, 3+1'ler için saat 10.00'da yapılması planlanıyor.


2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

1- Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

2- Kura çekilişinin programa göre yapılabilmesi için müşterilerimizin belirtilen saatlere riayet etmesi gerekmektedir. 

3-Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir.

4-Kura çekimine gelen müşterimizin mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulundurmaları gerekmektedir. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.

5- Kura çekimine iştirak etmeyenlerin  kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. Bu müşterilerimiz  kendilerine çıkan dairelerin yerlerini  KİPTAŞ  Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebileceklerdir.


Vaditepe Bahçeşehir iletişim

Telefon:  212 428 88 00

Web Adresi: http://vaditepebahcesehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön