26 / 04 / 2024

2016 Çatalca Kiptaş Toplu Konut Projesi!

2016 Çatalca Kiptaş Toplu Konut Projesi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Çatalca Konutları Kiptaş projesinde banka kredili olarak veya Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda 2 bin 138 daire yapılacak...





Kiptaş tarafından satışa sunulan Çatalca Konutları projesinde başvurular konut sayısı ile sınırlı.  Kiptaş Çatalca Konutları  projesi 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.


Tüm dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Kiptaş  Çatalca Konutları projesi, Büyükçekmece Gölü manzarasına hakim. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler 83 ve 85 metrekare büyüklükte belirlendi.


Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blok olarak inşa edilecek. Kiptaş Çatalca. Konutları'nda konut alan kişinin bir başkasına devir yapabilmesi için, sözleşme tarihi üzerinden 5 yıl geçmesi gerekiyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde evleri tek fiyatla 139 bin 750 liradan satışa sunuldu. Ödemelerde 20 bin lira peşinatın verildiği Kiptaş Çatalca Konutları projesinde teslim dönemi 19 bin 750 lira ödeme yapılıyor. Kalan tutar banka kredili olarak veya Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde teslimler 2 yıl sonra yapılıyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda konut alacak kişide ikamet etme ve başka evi olmama koşulu aranıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesi içerisinde ticaret alanları, otopark alanları, geniş yeşil alanlar, 34 derslikli okul, kreş, iki cami ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön