28 / 03 / 2024

2016’nın trendini Kale belirliyor!

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.



Çelik Kapı sektörünün jenerik markası Kale Çelik Kapı mekana ve kişisel tercihlere uygun modelleriyle 2016 yılının trendlerini belirliyor. Kale Çelik Kapı’nın eşsiz ve zengin ürün yelpazesinde kapalı mekanlar için Ahşap, Cam, Laminat ve Amerikan Panel kapı seçenekleri bulunuyor. Özellikle çelik kapı ürünlerinde mavi, yeşil, turuncu renklerdeki Kale Vira, K4291 ve K4230 gibi özgün modeller güvenliği şıklıkla birleştirmek isteyenler için farklı ve renkli alternatifler oluşturuyor.


Kale Çelik Kapı, Kale Deco, Retro, Country Model ve Twins seçenekleri ile ev içerisindeki vintage, country ve modern tarzdaki dekoratif öğeleri kapınıza taşıyor. Anadolu motiflerini sevenler ise Saray Kapısı, Antik Kapı ve Anatolia gibi modellerle Anadolu’nun zarif öğelerini modern güvenlikle birleştirebiliyor.


Geri Dön