19 / 04 / 2024

2022 Model Opel Corsa fiyat listesi – En dolusu kaç TL?

2022 Model Opel Corsa fiyat listesi – En dolusu kaç TL?

2022 Opel Corsa'nın özellikleri, paketleri ve fiyat listesi...



Opel'in ilk olarak 1982 yılında ürettiği Corsa modeli hala en tutan araçlar arasında yer alıyor. B sınıfının en kıymetli otomobillerinden biri olan Opel Corsa, bugüne dek uygun fiyat konseptini benimsedi. Fakat son dönemde üst üstte gelen covid-19 pandemisi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile Opel bu stratejisinden biraz uzaklaşmış gibi görülüyor. Bir de ülkemizdeki döviz kuru da dikkate alındığında fiyatlar el yakıyor. İşte 2022 Opel Corsa fiyat listesi...

2022 Opel Corsa fiyat listesi ve özellikleri!

2022 model Opel Corsa'lar da üç farklı motor seçeneği bulunuyor. Üstelik bu motorların üçü de benzinli.


Giriş seviyesi 1,2 motor; 75 HP güç ve 118 Nm tork üretirken, 5 ileri manuel şanzımana sahip. Araç ortalama 4.1 litre yakıt tüketiyor.

Bir üst seviyede Direkt Enjeksiyonlu 1.2 Turbo motor karşımıza çıkıyor. Bu motor 100 HP güç ve 205 Nm tork üretiyor. Ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip bu aracın ortalama yakıt tüketimi de 4,3 litre. 

Üçüncü paket olarak da bu motorun 130 HP güç ve 230 Nm torkla gelen ve 4,5 litre yakıt tüketen başka bir seçeneği daha alıcılara sunuluyor.

Otomobilde Elegance, Edition ve Ultimate isimleriyle  üç donanım paketi karşımıza çıkıyor.  Şerit koruma ile aktif şerit takip, sürücü yorgunluk tespit, trafik işareti tespit, hız limitleyici, aktif acil fren sistemi (Yaya algılama dahil) gibi gelişmiş güvenlik özellikleri bu üç pakette de yer alıyor. 

En dolu olan Ultimate paketinde standart özelliklerin yanı sıra  anahtarsız giriş ve çalıştırma, kör nokta uyarı, arka çapraz uyarı sistemi gibi farklı özellikler de bulunuyor.


Geri Dön