26 / 04 / 2024

2023 model Citroen Berlingo Van'da şoke eden fiyatlar! Hemen bakın! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 model Citroen Berlingo Van'da şoke eden fiyatlar! Hemen bakın! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Citroen 2023 model yılı araç satışına başladı. Markanın ticari araçlar kategorisinde satışa çıkardığı Berlingo Van'ın da yeni fiyatları belli oldu. İşte Citroen Berlingo Van'ın 24 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının ilk ayında otomobil üreticileri genel olarak 2022 model araç satışına devam ediyordu. Citroen ise 2023 model araçlarını piyasaya sürdü. Yeni bir fiyat listeyi yayımlayan markanın açıkladığı fiyatlar dikkat çekti. Peki 2023 model Citroen Berlingo Van, kaç TL'den satışa sunuldu. İşte detaylar...

Citroen Berlingo Van, özenle tasarlanan ergonomik koltukları, yükseklik bel desteği ayarı ile sürüş konforunu ve rahatlığını en üst seviyeye çekmeyi amaçlıyor. Citroen Berlingo Van'ın kabini, ayrıca hareket halindeyken kolayca çalışma ortamı sunan mobil bir ofis olarak kullanıma sunuluyor. 

Berlingo Van, profesyonellerin malzemelerini ve mesai arkadaşlarını taşımasına yardımcı oluyor. Extenso kabin, önde üç koltuklu oturma düzenine ilave olarak mobil ofis ortamıyla uzun nesneleri taşımak için daha fazla alan sağlıyor. Bin kilogram ile arttırılmış yükleme kapasitesi, güçlendirilmiş aydınlatma, yarı-yüksek bağlantı halkaları ile Citroen Berlingo Van dikkat çekmeyi başarıyor.

2023 model Citroen Berlingo Van da şoke eden fiyatlar! Hemen bakın! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sağlam ve güçlü bir duruşa sahip olan Citroen Berlingo Van, akıcı hatları ile enerjik bir görüntü ortaya koyuyor. Marka aidiyetine vurgu yapan ve Citroen Jumper ile olan akrabalığı hemen anlaşılan yataylaştırılmış ön camıyla yüksek ve kısa kaputu heybetli bir görüntüye kavuşuyor.

Profilden bakıldığında akıcı hatlarıyla, detaylarla bezenen köşeler öne çıkarken genel tasarım kullanışlı ve geniş bir iç mekanı sunuyor. Citroen Connect Play, geniş bir içerik yelpazesi oluşturarak bu özellikleri paylaşmaya imkan tanıyan, akıllı cihazlara indirilebilen bazı uygulamaları bünyesinde barındırıyor. Bunlara  ek olarak Mirror Screen ve ConnectedCAM Citroën®  de dahil oluyor.

Peki Citroen Berlingo Van 100 km kaç litre yakıyor ve fiyatı kaç TL? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön