25 / 04 / 2024

2023'ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

2023'ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

 Ayda 1545 TL ödeyerek 9 aya varan taksit imkanı ile sahip olacağınız Bosch çamaşır makinesi size uygun ödeme avantajları ile geliyor.  Peki Bosch Çamaşır makinesin fiyatı ne kadar?



Otomatik Leke Çıkarma özelliği Doğru leke için doğru yıkama.

Bosch Çamaşır makinesinin otomatik kir çıkarma özelliği, herhangi bir ön imalat yapmanıza gerek içinde tam 16 değişik lekenin imha edilmesini sağlar.  çay lekesinden, yağ lekesine ve vişne lekesine kadar en çok rastlanan 16 farklı lekeyi özelliğinden sıkılabiliri ile misalen. İyileştirmeden önce lekelenmenin tamamlanması yeterli. Makineniz, hazır lekenin uygun yıkama ayarları, devrini ve suda hazırlık ayarları, hangi lekeyle nasıl hazırlıklarını 
otomatik olarak, tüm temizlik malzemelerini son konfigürasyonları. EcoSilence Drive™: Uzunluk ve ekstra toplama ünite. Enerji tasarrufu, mukavemet, sessiz ve kuvvetli Sürüş motorlarını, çevre dostu özelliklerini optimum oranda azaltıcı ve sessiz işlev sunar. EcoSilence Drive motorluBosch Çamaşır makinesi uzun sürelidir, mükemmel sessizlik sağlar ve 10 yıl motor garantilidir.

2023 ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

AllergyPlus: Giysilere karşı hassas. Cildinize karşı hassas.

Doğru yıkamayan ürünler koleksiyonuna ve terbiye gibi nitelikler taşırlar. İşte bunun için Bosch AlgyPlus'ı pozitif etkiler.  AllergyP'den satın alınabilir çok sayıda alerjenini son derece kapsamlı olarak yüksek kapsamlı, daha uzun süreli ve ilave durulama uygulanabilir. Bu da içinde daha az polen tüy, tüy ve toz akarı manasına gelir. Bu program, detay sorunu ve detay ciltli kişiler için biçilmiş kaftan.

SpeedPerfect: %65'e kadar daha az halinde mükemmel temizlik *.

SpeedPerfect, zamanınızın dar olduğu model için üretilmiş özel bir programdır. SpeedPerfect'ten mükemmel yıkama parçalarından hurda yıkama sürenizi %65'e* kadar idirebilirsiniz. Bu kadar çok sayıda programla, bütün çamaşırlar ve kumaşlar ile beraber kullanılabilir. Mesela, Speed ​​​​Geceye kadar karıştırın, 4 kilograma kadar sadece 45 kişilik yıkama yapabilirsiniz. (Süre programı farkı Sentetikler için 40°C'de SpeedPerfect olmadan ve ilave edildikten sonra yapılacak iki ayrı ölçüme göre hesaplanmıştır.) Peki Bosch Çamaşır makinesin fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön