19 / 04 / 2024

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek



Perakende sektörü için yılın en verimli dönemi olan Aralık ayında markalar ve alışveriş merkezleri (AVM) satışları artırmak için farklı kampanyalara imza atıyor. İstanbul’dan Bursa’ya, Ankara’dan Gaziantep’e hemen her ildeki AVM’lerde lüks otomobillerin hediye edileceği çekilişler düzenlenirken en uzun gece olan 21 Aralık’a özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de saat 22.00 olan kapanış saatini değiştirmezken mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek. Markalar da yüzde 50’den başlayan indirim kampanyalarıyla müşteriyi cezbetmeye çalışacak.


Ekstra indirim var

21 Aralık’a hazırlanan AVM’lerin başını İstanbul’da yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen İstinyePark çekiyor. İstinyePark, yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık’ta Markalar Caddesi’nde bulunan mağazaları saat 24.00’e kadar açık olacak. Uzun Alışveriş Gecesi’nde 22.00-24.00 saatleri arasında Markalar Caddesi’nde bulunan mağazalar ekstra indirim fırsatları sunulacak. Kanyon’da mağazalar istedikleri saatte kapatmalarına imkan sağlıyor. Örneğin Harvey Nichols, saat 24.00’e kadar açık kalacak mağazalardan olacak. Beymen de cadde mağazalarında saat 22.00’ye, AVM’lerdeki mağazalarında ise 24.00’e kadar alışveriş imkanı tanıyacak. Zorlu AVM ise en uzun gecenin devamında 22 Aralık’ta Yeni Yıl Festivali kapmasında özel etkinlikler düzenleyecek. Zorlu’da World kampanyasında da 300 TL’lik alışverişe anında 100 TL indirim yapılıyor. Markalar da bu özel gün için hazırlıklarını sürdürüyor. Twigy, Vakko, Kiğılı, Marks&Spencer, Efor, GAP ve Roman’ın da aralarında olduğu birçok marka yüzde 50’den başlayan indirimler, ikinciye ekstra yüzde 50 gibi fırsatlarla tüketicinin karşısına çıkacak.


21 butik açacak

İnternette de 21 Aralık fırsatları söz konusu. Yüzde 70-80’leri bulan indirimlerin yanısıra özel etkinlikler de gerçekleştirilecek. Örneğin Trendyol.com, bu özel gün için 21 butik açacak ve çok özel indirim fırsatları sunacak.


150 TL’ye 500 bin TL’lik SUV hediye!

Yılbaşı alışveriş pastasından daha fazla pay almak için rekabet eden AVM’ler cazip hediye kampanyaları düzenliyor. Hediyeler akıllı cep telefonundan başlıyor lüks otomobillere kadar uzanıyor. İstanbul’daki Mall of İstanbul, en pahalı hediyeyi veren AVM olacak. AVM’de her 150 TL’lik alışveriş yapan 500 bin TL’lik Porsche Macan SUV çekilişine katılma hakkı kazanacak. Capacity AVM çekilişle Mercedes C 180 AMG, Özdilek AVM 3 BMW Grand Coupe, Palladium AVM Mercedes GLA 200 hediye edecek.  


Vatan


Geri Dön