25 / 04 / 2024

216 Yapı dönüşüm için binaların yıkımına başladı!

216 Yapı dönüşüm için binaların yıkımına başladı!

Royal Garden Kartal Rezidans'tan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.



Royal Garden Kartal Rezidans'tan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

 

HERKES GÜZEL EVİ HAK EDİYOR 

Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli kentsel dönüşümü vatani bir görev olarak gördüklerini ve sonuna kadar desteklediklerini belirtti. Çehreli, "Biz herkesin depreme dayanıklı, güvenlikli ve içerisinde sosyal donatılan olan konutlarda yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük ediyoruz" diye konuştu. 


PROJENİN MERKEZİNDE İNSAN 

İnsana, kent hayatının dinamiklerine ve doğaya uygun mimari çözümler üretmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Çehreli, "Her projemizin merkezine insan mutluluğunu koyuyoruz. Hayatı keyifli kılacak projeler geliştiriyoruz. İstanbul'da en çok kentsel dönüşüm yapan firmalar arasına girmiş olmaktan dolayı mutluyuz" açıklamasında bulundu. 


Bugün


Geri Dön