19 / 04 / 2024

24 Mayıs 2021 dolar kuru!

24 Mayıs 2021 dolar kuru!

Dolar kuru 24 Mayıs pazartesi günü, haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareketle 8,39 seviyesinden işlem görüyor...



Dolar/TL, geçtiğimiz haftayı 8,40 seviyesinin üzerinde tamamladı. Bugün ise 8,39 bandında işlem görüyor. Euro/TL ise son 3 işlem günündeki seyrine devam ederek 10,23-10,25 seviyelerinde işlem görüyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar, euro karşısında 3 ayın en düşük seviyelerine yakın seyir izliyor. Dolar, güçlenen euro karşısında son üç ayın en düşük seviyesine yakın seyrederken, yatırımcılar ABD'deki yüksek enflasyonun geçici olduğuna tam olarak ikna olmuyorlar, ancak Fed'in yakın zamanda tahvil alımlarını azaltacağının da beklentisi içinde değiller.

 24 Mayıs 2021 dolar kuru!

Dolar endeksi ise uzmanlar tarafından kritik destek olarakm adlandıkları  90 sınırının altına düşmesinin ardından yüzde 0,1 değer kaybıyla 89,9 seviyelerinde yer alıyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL 8,36 seviyelerinde!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön