28 / 03 / 2024

25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelendi!

25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelendi!

Konut sektöründe yeni kampanya atağı başlıyor. Sektörde 10 günlük bayram tatilini fırsata çevirildi. Bayramdan sonra başlatılacak kampanyayla yaklaşık 25 bin konutun taksit ödemeleri 1 yıl ertelenecek.



Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü haline gelen konut sektöründe 3. konut seferberliği başlıyor. Birçok firma 10 günlük bayram tatilini fırsata çevirmek için düğmeye bastı. Konut satışlarını canlandırmak için seferberlik başlatan gayrimenkul sektörü temsilcileri kampanyalarını devreye soktu. 25 bin konutta düşük taksitli ya da taksitler Ocak 2019'a ertelenecek.


Konutta erteleme kampanyasını ilk devreye alan Teknik Yapı ve Özbostan İnşaat oldu. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Sadece Emlak Konut ile işbirliği yapmıyoruz. Diğer projelerimizde de farklı modellerle kampanyalar yapıyoruz. Amacımız tüketicinin 1 yıl nefes alması" açıklamalarında bulundu. Durbakayım, bayram sonrasında 20-25 bin konutun düşük taksit ya da taksit ertelemeli modelle satışta olacağını belirtti.


Faiz oranını indirdi

Teknik Yapı, 1 yıl taksit ertelemeli kampanyasını bayram öncesinde başlattı. Teknik Yapı, Kartal'da adalar manzarası sunan 'Deluxia Park Residence' projesindeki kampanyada, üç ayrı avantajı bir arada sunuluyor. Eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyası ile peşinat, faiz ve taksit erteleme gibi üç ayrı ödeme avantajı bulunuyor. 1 yıl taksit ertelemeli seçenekte yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 


Ödemeler 2018'de

Tüm daireleri deniz gören Manzara 7/24 projesinden bayrama kadar ev sahibi olanlar, ödemeye 2018 yılında başlıyor. Satıştaki son daireler için geçerli kampanya kapsamında, cazip ödeme seçenekleri bulunuyor.  Özbostan İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen proje Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hemen karşısında bulunuyor. 


48 aya yüzde sıfır faiz

TOKİ'nin en büyük müteahhit firmalarından Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi işbirliği ile hayata geçireceği Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi WE Haliç'te bayrama özel kampanyaya başladı. Kampanya dahilinde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkânı sunuluyor. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.


Yüzde 5 ekstra indirim fırsatı

İnsay Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik'te bayram boyunca konut alanlara ödeme fırsatı sunuyor. Yüzde 15 indirim kampanyası bulunan projede Kurban Bayramı'na özel yüzde 5 özel indirim avantajı sunuluyor.


Fiyatlar yüzde 10 indi

Sefa İnşaat&Koyuncu İnşaat tarafınca Maltepe'de yükselen Evinpark Ada&Tepe ve Fikirtepe'deki Evinpark Kadıköy projesnde bayrama özel yüzde 10 indirim bulunuyor. Kampanya 4 Eylül'e kadar geçerli.





Sabah


Geri Dön