26 / 04 / 2024

25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacak!

25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacağını söyledi. İşte detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi programlara katılmak için geldiği Konya'nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilçe merkezinde esnafla da bir araya gelen Bakan Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Bakan Murat Kurum, Ereğli Belediyesi ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediyesi Ereğli Hizmet Binası'nda muhtarlarla buluştu.

Buradaki programdan sonra Bakan Murat Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, baba ocağında olmaktan duyduğu memnuniyete değindi.

25 Ekim de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacak!

Konya'nın 7 ilçesine son dakika doğal gaz müjdesi

Bakan Murat Kurum, İstanbul'da gerçekleştirilen programda, Konya'nın geleceği için önemli kararlar aldıklarını belirterek, Konya'nın 7 ilçesine daha 2023 yılında doğal gaz getirdiklerini, Bu kapsamda, nüfusumuzun yüzde 99'una doğal gaz verebilecek konuma gelmiş olduklarını ve 4 ilçeye de inşallah 2023 sonrasında planlamak suretiyle en hızlı vatandaşlarımıza bu hizmeti götürmüş olacaklarını söyledi.

Ereğli'nin geleceği için yürütülen projeleri yerinde görmek için ilçeye geldiğini dile getiren Bakan Murat Kurum, kentin geleceği adına çok önemli projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini belirtti.


Geri Dön