27 / 04 / 2024

3 bin bekçi alımı başvuru şartları belli oldu mu? EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak?

3 bin bekçi alımı başvuru şartları belli oldu mu? EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak?

3 bin bekçi alımı başvuru şartları ile ilgili açıklama bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 3000 bekçi alımı yapılacak. Peki 3000 bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar…



Geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayımlanan duyurunun ardından EGM bünyesinde istihdam edilmek üzere 3000 bekçi alımının yapılacağı açıklandı. 2022 çarşı ve mahalle bekçiliği ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların gözü, başvuru tarihi ve şartlarına çevrildi.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER, NE ZAMAN YAPILACAK?

4 Mart 2022’de Resmî Gazete'de yayınlanan ilana göre; 3 bin Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alınacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek bekçi alımı için tarih henüz netleşmezken, başvuru tarihleri de açıklanmadı. Resmî açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ardından EGM’ye 3000 çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdas edildi.

Resmi Gazete’de, "Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" yayımlandı.

3 bin bekçi alımı başvuru şartları belli oldu mu? EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak?

Kararname ile Devlet Opera, Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Başkanlığına yeni kadrolar ihdas edildi.

Buna göre, EGM’nin taşra teşkilatına 3000 çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

Öte yandan Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı, Avrupa Birliği Başkanlığına 2 genel müdür yardımcısı ve 4 şube müdürü kadroları ihdas edildi.


Geri Dön