19 / 04 / 2024

3 boyutlu uygulama Çanakkale'de konut bulmayı kolaylaştırıyor!

3 boyutlu uygulama Çanakkale'de konut bulmayı kolaylaştırıyor!

3 boyutlu uygulama ile Çanakkale'den ev almak isteyenler, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.



3 boyutlu uygulama ile Çanakkale'den ev almak isteyenler, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor. 2013 yılında yayına başlayan emlak portalı 3DKonut.com, Çanakkale'deki kullanıcılarına, kendi bütçelerine, yaşam stillerine, ihtiyaçlarına ve hayallerine en uygun projeleri tek ekranda sunuyor. http://3dkonut.com/canakkale/konut-projeleri linkini ziyaret edenler, şehir genelindeki yaklaşık 30 farklı markalı konut projesini oturdukları yerden inceleyebiliyor. 


Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, Çanakkale'deki ziyaretçilerine, kendi illerindeki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor. Bu amaçla yaptığı yazılım değişikliği ile versiyon atlayan site, şehrin ilçelerine göre markalı konut projesi arama imkanı sunuyor. 3DKonut.com ziyaretçileri, bulundukları bölgeye en yakın projeleri listelerken, bu projelere yakın okul. hastane, alışveriş merkezi, restoran gibi noktaları da aynı ekranda görebiliyor. Ziyaretçiler, "kişiye özel" arama modülleri sayesinde kendilerine en uygun projeleri tek tıkla listeleyebiliyor! 3DKonut.com'un. ziyaretçilerine sunduğu en önemli avantaj ise, kendi yaşam tarzlarına uygun projeleri 



listeleyebilme imkanı. En güncel inşaat projelerinin yer aldığı 3DKonut.com'da taraftarlara, alışveriş tutkunlarına, gece gezmeyi sevenlere, çocuklu ailelere, doğa tutkunlarına, yatırım planlayanlara ya da işkoliklere özel proje arama seçenekleri sunuluyor. Kullanıcılar, sitede kendileri için oluşturulan; "Şehirdeki 3+1 Projeler. Yeşil Projeler. Spor Merkezi Olanlar, Deniz Görenler, Bebek ve Çocuk Dostu Projeler, Havalimanı Yakınındakiler, Taraftar Projeler. Hemen Teslimler, Yatırımlıklar' gibi hazır listeleri kullanabildikleri gibi, bunların dışında tercihlerine özel seçimler de yapabiliyor. 


Çanakkale'nin tüm markalı konut pro jelerini sistemine taşımayı hedefliyor... 

Önümüzdeki dönem hedeflerinin "Çanakkale ile birlikte Türkiye genelindeki bütün inşaat firmalarını ve onların tüm projelerini 3DKonut.com üzerinde sunabilmek" olduğunu söyleyen site yöneticisi Aybars Görpe. planları arasında yurt dışı da olduğunu vurguluyor.



Kale'nin Sesi



Geri Dön