16 / 04 / 2024

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?



Sadece öğrenciler değil memurlar da ikinci elden ev kuruyor. Giyse ve mutfak eşyası gibi ürünlerde ikinci el pazarları ve mağazalarının sayısı artarken üniversite öğrencilerinin ev ve eşya ihtiyacı ikinci el mobilya ve ikinci el beyaz eşya satan spot mağazalarının işlerini de yoğunlaştırdı. Sadece öğrenciler değil artık memurlar da atandıkları şehirde ikinci elden mobilya ve beyaz eşyalarla ev kuruyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde spotçuluk yapan esnaflar işlerinin işi olduğunu belirtirken ikinci el eşya bulmanın da giderek zorlaştığını ve insanların ellerindeki eşyalara sıkı sıkıya sahip çıktıklarını ve kolay kolay elden çıkarmadıklarını söylüyor.  Spotçu esnafının aktardığına göre normalde 70 bin liraya kurulabilecek bir öğrenci evinin maliyeti ikinci elde 15- 22 bin arasında.nler de buraya akın ediyor” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön