26 / 04 / 2024

360 Kurtköy manzarası ve lokasyonuyla dikkat çekiyor!

360 Kurtköy manzarası ve lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Kurtköy'de 540 konutluk yeni ve çok farklı bir proje yükseliyor. Bölgenin en büyük projesi 360 Kurtköy'de unutulan komşuluk ilişkileri yeniden canlanacak...



İSTANBUL'UN en yüksek yeri olarak bilinen Aydos Ormaııı'nın yanı başında yükselen 360 Kurtköy projesi, Demirbaş Yapı&Hanesel Yapı imzası taşıyor. Projenin özelliklerini Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş'a sorduk... 


Kurtköy'ün en büyük projesi 360 Kurtköy için yeni bir ortakla yola çıktınız... 

Demirbaş Yapı olarak 2009 senesinden beri Kurtköy bölgesinde konut ve ticari alan projeleri üretiyoruz. Bölgenin gelişimini ve müşteri taleplerini çok iyi analiz edebiliyoruz. Bu bilgi birikimimizle yeni bir oluşuma girdikleri için firma kimliği yeni ama sektörde 10 binin üzerinde konut üretmiş Hanesel Yapı ile 360 Kurtköy projesi için bir araya geldik. 


360 Kurtköy'ün hayata geçme serüveni nasıl oldu? 

360 Kurtköy, bizim bölgedeki dördüncü projemiz, bölgeye ilk geldiğimizde müşteri profili çok farklıydı. Bölge yatırımcının ilgi odağındaydı. Oysa son iki yıldır 'oturumcu' dediğimiz, oturmak için ev alan müşteri sayısında büyük artış oldu. Bu bizim öngördüğümüz bir şeydi. Bölgeye gelen genel merkezler, bünyesinde 120 firma bulunduran ve 2023'e kadar 30 bin beyaz yakalı istihdam etmeyi hedefleyen Teknopark, Turkish Technic'in Havacılık Bakım ve Onarım merkezi HABOM, trafiği her yıl artan Sabiha Gökçen Havalimanı ile bölgede artan çalışan nüfusun nitelikli ve büyük metrekareye sahip konut tercihi bizi harekete geçirdi. Bu doğrultuda yaşanabilir, büyük metrekareli, nitelikli dairelerin bulunduğu 360 Kurtköy projesini hayata geçirdik. 


360 Kurtköy'de yaşamanın ayrıcalıkları neler olacak? 

Burayı geniş ailelerin oturabileceği, komşuluk ilişkilerinin sıcak olacağı yaşayan bir proje olarak tasarladık. 1+1 daire tipinin bulunulmadığı projede, net metrekareleri standartların üzerinde, brüt metrekareleri ise minimumda tuttuk. İnsanlar artık evlerinin bir odasını giyinme odası olarak tasarlıyor. Bu ihtiyaca cevap vererek konutlarımızın tamamına 'buçuk' diye ifade ettiğimiz 5.5 metrekareye varan giyinme odaları ekledik. Her dairede balkon bulunurken, birçok dairemizde alanları 60-130 metrekare arasında değişen bahçeler ve alanları 120 metrekareye varan teraslar tasarladık. Eğimi nedeniyle kademeli bir mimariyle konumlandırdığımız, projedeki bir başka ayrıcalık ise blokların birbirinin önünü kesmemesi, kapanmayacak, ferah bir manzaraya sahip olması. 


Projenin özellikleri neler? 

540 konutluk projemizi Temmuz 2018'de teslim etmeyi planlıyoruz. Projede 2,5+1, 3,5+1, 4,5 + 1, 5,5+1 daire tipleri, dört adet villa, bin metrekarelik ticari alan, bin 500 metrekarelik sosyal tesisin yanı sıra 12 bin metrekarelik özel okul ve anaokulu da yer alıyor. 2.5+1'ler 110.75 metrekareden başlıyor. Proje sosyal donatı bakımından da çok zengin. Yarı kapalı otopark, iki açık, üç adet kapalı havuz, kamelya ve barbekü alanları, mini golf sahası, fitness-sauna-Türk hamamı- pilates ve yoga alanları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık voleybol-basketbol sahası yer alıyor. Teknopark'a 2 dk, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3.5 km, Kurtköy Metrosu'na 2.5 km mesafede bulunan projemiz, Viaport AVM'ye 4.5 km, Atlantis AVM'ye ise 3 km uzaklıkta. 


www.360kurtkoy.com


Para


Geri Dön