19 / 04 / 2024

360 Kurtköy projesinde satışlar başladı!

360 Kurtköy projesinde satışlar başladı!

Yapılan büyük yatırımlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle canlılığını koruyan Kurtköy'de, Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa edilen 360 Kurtköy isimli yeni projenin satışına başlandı.



Yapılan büyük yatırımlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle canlılığını koruyan Kurtköy'de, Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa edilen 360 Kurtköy isimli yeni projenin satışına başlandı. 320 milyon lira yatırımla inşa edilen projenin ortaklarından Demirbaş Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Sefa Demirbaş, projenin 52 bin metrekarelik arsa üzerinde toplamda 540 konuttan oluşacağını belirterek, inşaatı Temmuz 2018'te bitireceklerini söyledi. 


Demirbaş, projede stüdyo ve 1+1 dairelere yer vermediklerini vurgulayarak, "Bölgede 1+l'ler için bir yasak söz konusu değil ama bölgede büyük evlere ihtiyaç var. Gelen taleplerden doğru yaptığımızı anlıyoruz" diye konuştu. Kurtköy bölgesini bilen ve ihtiyaçları analiz ederek beklentilere yönelik projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Demirbaş, "360 Kurtköy'de konutların net metrekareleri standartların üzerinde, brüt metrekareleri ise minimumda olacak. Satışlarımızı da genel metrekare birim fiyatı yerine net metrekareleri söyleyerek, brüt alanı minimumda tutarak yapacağız" dedi. 


Brüt metrekareyi hesaplarken ortak kullanım alanlarını değil kat alanlarını baz alacaklarını açıklayan Demirbaş, şunları söyledi: "Bu projede insanların kafalarını karıştıran net ile binit metrekare arasındaki farklara açıklamalar getireceğiz. Projemizdeki her dairede balkon bulunurken, birçok dairemizde ise alanları 60 ila 130 metrekare arasında değişen bahçeler ve alanları 120 metrekareye varan teraslar yer alacak.. Konutlarımızın tamamında buçuk diye ifade ettiğimiz 5.5 metrekareye varan giyinme odaları mevcut olacak." Bugüne kadar Bağdat Caddesi, Çengelköy, Şerifali, Ataşehir, Libadiye ve İzmir'de Çeşme'de 10 binin üzerinde konut inşa ettiklerini söyleyen Hanesel Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Selimoğlu, Selimoğlu'nun tüm hisselerini 10 ay önce ortaklarına sattıklarım, yollarına Hanesel Yapı olarak devam ettiklerini söyledi. Selimoğlu, 360 Kurtköy'ün dışında Kozyatağı'nda da proje yapacaklarını açıkladı. 


Dünya


www.360kurtkoy.com


Geri Dön