25 / 04 / 2024

3DKonut.com’da taraftarlara özel proje arama sayfası!

3DKonut.com’da taraftarlara özel proje arama sayfası!

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor...



3 büyüklerin stadlarına yakın lokasyondaki projeler harita üzerindeki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sunuluyor.


Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor. Kişiye özel listelerin olduğu sitede 3 büyüklere gönül veren taraftarlar da unutulmadı. 3DKonut.com’u ziyaret edenler, taraftarı oldukları Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımlarının stadlarına yakın konut projelerini bir arada görebiliyor. Beğendiği projeyi haritadaki 3 boyutlu görüntüleriyle birlikte gezerken, kat planlarından ulaşım seçeneklerine kadar o proje hakkındaki tüm detayları öğrenip, dilerse inşaat firmasının satış ofisiyle anında iletişime geçebiliyor.


Galatasaray Türk Telekom Arena; http://3dkonut.com/proje-listeleri/19-turk-telekom-arena-stadina-yakin-projeler


Beşiktaş İnönü; http://3dkonut.com/proje-listeleri/20-besiktas-inonu-stadina-yakin-projeler


Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu;http://3dkonut.com/proje-listeleri/18-fenerbahce-sukru-saracoglu-stadina-yakin-projeler


Sunduğu 3 boyutlu uygulama ile gayrimenkul sektöründe yeni bir trend başlatan 3DKonut.com’un yöneticisi Aybars Görpe, sitenin 2014 versiyonunda bilindik kriterlerin dışına çıktıklarını vurgulayarak, kullanıcılara yepyeni bir proje arama deneyimi sunduklarını söylüyor. Görpe; “3DKonut.com’da ziyaretçilerimizin kendi ilgi, beklenti ve yaşam stilleri doğrultusunda arama yapabilme imkanı var. Örneğin aramanızı; taraftarı olduğunuz ve maçlarına gittiğiniz takımın stadına yakın lokasyonda yapmak isterseniz, Taraftar Projeler listesini kullanarak GS, FB ve BJK takımlarının futbol mabedlerine yakın projeleri bir arada görebilirsiniz” diyor.


Şu anda 81 ildeki yaklaşık 900 inşaat firmasına ait 1.800’ün üzerinde projenin bir arada sunulduğu, Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı hakkında detaylı bilgi için www.3DKonut.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Geri Dön