29 / 03 / 2024

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Gültekin tarafından kuruldu.



3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Gültekin tarafından kuruldu.

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket Amacını Gerçekleştirmek İçin; 1- Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir ve komisyonculuğunu yapabilir. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapabilir ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip edebilir. 3- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık edebilir. 4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunabilir ve sözleşmeler düzenleyebilir. 5- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alabilir, satabilir, pazarlamasını yapabilir. 6- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alabilir, satabilir, pazarlamasını yapabilir. 7- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri alabilir, satabilir. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis edebilir. 8- Şirket konuları ile ilgili yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir. Şirket konusu ile ilgili danışmanlık ve organizasyon hizmetlerinde bulunabilir. 9- Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, alabilir, satabilir, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil edebilir, bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir. Şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkulleri ipotek verebilir, teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir, verebilir ve bu ipotekleri fek edebilir. 10- Şirket konusunun gerektirdiği bilcümle ticari muameleleri yapabilir. Şirket yukarıda sayılanlar dışında konusu ile ilgili başka işler de yapmak istediği takdirde, genel kurul kararı ile esas sözleşme değiştirilerek yapılabilir. Ancak bu esas sözleşme değişikliğine ilişkin Genel Kurul Kararının tescil ve ilan ettirilmesi şarttır.


Geri Dön