19 / 03 / 2024

3S Firuze Konakları’nda 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı fırsatı!

3S Firuze Konakları’nda 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı fırsatı!

3S Kale Holding imzasıyla yükselen 3S Firuze Konakları’nda son daireler cazip kredi oranlarıyla alıcılarını bekliyor. 3S Firuze Konakları’nda yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı ile satışa sunuluyor.



3S Kale Holding’in uzman işçilik ve kalite anlayışıyla hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları, sakinlerine güvenilir ve kaliteli bir yaşam imkanı sağlıyor. Mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisiyle öne çıkan 3S Firuze Konakları’nda son daireler cazip kredi oranıyla satılıyor. Şimdi yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı ile satışa çıkan son daireler, ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyen sahiplerini bekliyor.

Siz de avantajlı fiyatlarla ayrıcalıklı bir yaşamın keyfini sürün

3S Firuze Konakları sakinlerine güvenilir, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın yanında avantajlı fiyat teklifleriyle satılıyor. Yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile satışa sunulan son dairelerde 1+1 evler 628.000 TL’den, 2+1 evler 880.000 TL’den, 3+1 evler 1.260.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Ayrıcalıklı bir yaşam için her ayrıntının düşünüldüğü 3S Firuze Konakları 28.000 metrekarelik proje sahası alanında hayata geçirildi. 3S Firuze Konakları, muhteşem göl manzarası ve az katlı mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar’da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor. Ortak kat bahçeleri ve ferah tasarımıyla seçkin bir görünüm sunuyor. E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağına sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor.

3S Firuze Konakları’nda hayatı kolaylaştıran diğer detaylardan birisi de sakinlerinin tüketim ve sosyalleşme ihtiyaçlarının da düşünülmesi. Alışveriş ihtiyaçlarının karşılanabileceği Migros, günün yorgunluğunun bir kahve eşliğinde atılabileceği Starbucks gibi yaşam alanları da 3S Firuze Konakları’nda ayrıcalıklı bir fırsatı sağlıyor.

Seçkin markalardan yüksek standartlı malzemelerden yararlanıldı

3S Kale’nin yüksek standartlarda yer alan kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle yükseldi. Projede kaliteli ve konforlu bir yaşam için; mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex seçildi.

www.3sfiruzekonaklari.com.tr


Geri Dön