26 / 04 / 2024

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.



İZMİR'İN en önemli projelerinden biri olan Studio City, bölgenin doğal dokusunu korurken sosyal tesisleri, tasarım harikası modern yasam alanlar ile ev sahibi olmak isteyenlere essiz bir yatırım imkanı sağlıyor. Izmir Menemen hattında, yeni çevre yolunun da sağladığı ulaşım kolaylığı sayesinde cok özel bir konumu olan Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı. Gelen müthiş talep doğrultusunda 4. etap için start veren Yücesoy Mühendislik bu yasam projesi ile birlikte bölgede bir alışveriş merkezi için de kolları sıvadı. 


4. ETAP SATISI BAŞLADI 

'Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi' sloganıyla yola çıkan Stüdyo City, hem yasamak hem de yatırım için değerlendirebilecek özelliklere sahip. Onbinden fazla öğrenci ve akademisyenin yaşadığı Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City modern mimari ile doğal köy dokusunu buluşturarak burada ayrıcalıklı yasam imkanı sunuyor. 


Temiz havası ile kent stresinden bir adım ötede keyifli bir konforlu bir yasam sunan Studio City Seyrek'te cazip koşullarda, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olma adına kazançlı bir yatırım imkanı sunuyor, kinde cocuk parkları, barbekü alanları, özel kutlama alanları, özel lobisi, hobi alanlarından oluşan Sosyal Tesisleri ile biri dinlenme havuzu olmak üzere dört acık havuz, bay ve bayanları ayrı ayrı kullanımı için konumlandırılmış iki Spa projeye büyük değer katıyor. Yücesoy Mühendislik Satış Müdürü Asil Yavuz, Buca'da öğrencilere yönelik 1+1 projeleri başlatan Yücesoy Mühendislik'in özellikle Buca'ya büyük değer kattığını belirtti. 26 yıllık firmanın simdi de Seyrek'de bu mantığı sürdürdüğünü anlatan Asil Yavuz, "Su anda aktif olarak Park Yücesoy Konutları, Stüdyo City Projelerini yönetiyoruz. Park Yücesoy Örnekköy'de toplamda 180 konutun bulunduğu, özel güvenlikli ve tamamı 3+1 dairelerden oluşuyor. Burada yasam başladı" diye konuştu. 


http://www.studiocity.com.tr/


Star Ege


Geri Dön