18 / 04 / 2024

4 firma eleman alacak

4 firma eleman alacak

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 4 firma farklı departmanlarda çalışacak elemanlar alacak



1. Gayrimenkul Yönetim, Avrupa yakası tesislerinde lojistik-teknik operasyonu denetleyecek tercihen mühendis veya mimar 40 yaşını aşmamış, araç ve ehliyet sahibi Tesis Yöneticisi Mühendis-Mimar ve M.O Elektrik Bölümü mezunu 30 yaşını aşmamış, ehliyet sahibi bay Bina Teknisyeni alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini insan@gayrimenkulyönetim.com adresine veya 0216 373 34 13 no'lu faksa yollayabilirler.

2. Nova İnşaat, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde görevlendirmek üzere, Proje Müdürü, Kaba İşler Şefi ve Saha Mühendisi, İnce İşler Şefi ve Saha Mühendisi, Mekanik Tesisat HVAC Şefi, Elektrik Tesisat Şefi, Teknik Ofis Şefi, Hakediş, Kesin Hesap, Planlama, Topograf, Muhasebe Müdürü, Kamp Amiri, Kule Vinç Operatörü alacak.
Teknik elemanların Otel ve AVM inşaatlarında tecrübeli olmaları, lisan ve bilgisayar bilmeleri gerekiyor. Tüm adayların seyahat engeli olmaması gerekiyor. İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.


3. Güriş İnşaat, Libya-Trablus şehri'ndeki fakülte, yurt, hastahane binaları projelerinde görevlendirmek üzere deneyimli ve çok iyi derecede İngilizce bilen, Proje Müdürü, Teknik Ofis Şefi, Elektrik Mühendisi, Makine Mühendisi, Kalite Kontrol Mühendisi, Mimar, Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 441 32 70 no'lu faksa yollayabilirler.

4. Aydoğanlar Şirketler Grubu, Emlak ve Gayrimenkul mevuatlarında deneyimli, ehliyeti olan, aktif araç kullanabilen, PC, MS Office kullanabilen, en az lise mezunu Gayrimenkul Danışmanları alacak

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 679 25 13 no'lu faksa yollayabilirler.

Geri Dön